Over mij, Bram Hilgersom.

 

Ik leerde ooit op Communicatie en Multimedia Design dat je een website nooit mocht beginnen met "Welkom op mijn website". Daarna leerde ik op de Master Mediapedagogiek dat ik geen master ben in pedagogiek maar wel in media. Ik bedacht daar ook een oplossing voor Dyslectici, Dymedia. 

Ik werd Kickstarter bij VosLibert (die heten nu Junction) en schopte tegen alle stoelpoten aan om iedereen digitaler te maken. Dat vonden ze zo leuk dat ik samen met hun NieuweCode (dat helaas niet meer bestaat) startte wat bedrijven op weg hielp met alle online en social media tools. Het bedrijf gaf advies en ontwikkelde zelf niet, dat besteedde we uit zodat we objectief advies konden geven.

Één van onze partners die wel ontwikkelde was Label A. We konden het zo goed vinden dat ik NieuweCode verruilde voor Label A en een kantoor in Amsterdam opende. Inmiddels is er een hoop gebeurd en bestaan we uit 70 developers en designers over onze 2 kantoren. We startten Bynder wat inmiddels 300 man groot is en in Amsterdam, Rotterdam, Londen, Barcelona, Boston, San Francisco en Dubai zit. Beetje uit de hand gelopen. Onze 2e startup Birdy is inmiddels bij de 12e hole en we slaan binnenkort de hole in one.

In 2018 verliet ik Label A en begon ik als VP of Engineering bij Bynder om daar te helpen bij de nieuwe stappen die we nemen. Overname's en schalen zijn mijn voornaamste bezigheden op dit moment. 

In 2017 werd ik 30 en besloot ik geen verjaardag te vieren maar een rit voor zieke kinderen te organiseren. Doel was om kinderen een dag lang een lach op hun gezicht te toveren. We heten Ride of Their Life en organiseren om het jaar een rit! 2019 gaan we weer los!

Samen met Matthijs maak ik een podcast over ons werk, media en technologie. We publiceren iedere maand een nieuwe editie die te luisteren is op 1.44mb.nl of je favoriete podcast app en zelfs op iTunes.

De opzet van deze tekst en het concept heb ik gestolen van Matthijs Roumen omdat hij dit soort dingen gewoon heel goed doet.  

Wil je met mij contact komen over business voeg mij dan toe op LinkedIn. Wil je gewoon lekker met mij babbelen dan kun je terecht op Twitter

 

 
 

Supercar valley tour

Na het lezen van de boeken van Curves moest en zou ik zelf een tour doen. Ik plande een week, liet de auto keuren en pakte alle camera gear en een drone. Dit is het resultaat!

Bekijk de video

HOW We ROLL

De cultuur bij Label A is super belangrijk. Het duurde 8 jaar maar we hebben het eindelijk vast weten te leggen in een korte video. Spreekt het aan? We hebben nog plek!

Check How We Roll