Lieve vrienden, 

Morgen word ik 29, weer een jaartje voorbij dat veel te snel is gegaan. Zit je zomaar weer op 1/3 en daarom heb ik nagedacht. 

Ik wil dit jaar van jullie allemaal vragen om mij een t*ring groot kado te geven. Naja, Niet aan mij eigenlijk! Iedereen mag 'betalen' op zijn of haar eigen manier maar je moet hoe dan ook over de balk komen. 

Ik wil volgend jaar rondom mijn 30ste verjaardag "The ride of their life" organiseren. Het concept is niet nieuw maar maakt het voor de kinderen die er aan mee doen niet minder leuk. We gaan namelijk op 26-08-2017 een hele dag met zieke kinderen rijden in de dikste auto's die we kunnen vinden. Zoals jullie weten ben ik een mega fan van auto's en ik krijg er altijd een lach van op mijn gezicht, dat gaan we bij die kinderen ook voor elkaar krijgen! Voor kinderen die echt ernstig ziek zijn kan het misschien net even die dag zijn die ze laat vergeten in welke klote situatie ze zitten. 

Als kado voor mij gaan we dit samen organiseren. Het is mega veel werk en dat red ik never nooit alleen. In mijn vriendgroep zitten mensen die hart hebben voor goede doelen, die kennis hebben van evenementen organiseren, die mooie auto's rijden of mensen kennen die ze hebben, mensen die het vast kunnen leggen met de beste apparatuur, mensen die het beste design of website kunnen maken enz. enz. 

We moeten een goed doel kiezen, een stichting opzetten, een locatie kiezen, route uitstippelen, auto's verzamelen en de lijst gaat maar door. We gaan dat doen door in de maand september met elkaar af te spreken om de taken te verdelen. We zullen dan weer meeten in november en januari en dan iedere maand met de laatste maanden misschien wel vaker. Het kost je tijd en als je meedoet dan kun je niet afhaken. Naja, dat kan wel maar dan gaan we Game of Thrones on your ass.

20 auto's moet een eitje zijn, 30 is ook te doen en misschien wel 40 who knows. Stel je voor; 40 kinderen en dus 80 ouders en 500 broers, zussen, opa's, oma's en andere familieleden. Een grote giga haag van mensen zodat die kinderen één dagje net zo gelukkig zijn als ik op dit moment ben.

Wil je jouw auto inzetten, de website maken, de video monteren, de sociale campagne uitrollen, de regelneef zijn op de dag zelf of gewoon geld geven om het diner van te betalen waarmee we iedereen bedanken? Aanmelden kan hieronder.

Gr. B  

Naam *
Naam